“Bravo, ai stil! All Stars”, 28 februarie 2018. Cătălin Botezatu, către Silvia: S-a întâmplat ceva neașteptat

Silvia, Bravo, ai stil!
Silvia, Bravo, ai stil!

După ce în ediția de marți a refuzat să își poarte ținuta concepută chiar de ea în atelierul emisiunii Bravo ai stil! All Stars, invocând diverse motive, miercuri Silvia primește o a doua șansă. 

“Bravo, ai stil! All Stars”, 28 februarie 2018. În ediția de miercuri, 28 februarie, difuzată la ora 16:30, la Kanal D, Silviei i se acordă o a doua șansă, iar concurenta de la "Bravo, ai stil! All Stars" acceptă o nouă provocare.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 28 februarie 2018. "Ieri s-a întâmplat ceva neașteptat în atelier, din toate punctele de vedere. Nu spun doar că atitudinea Silviei a fost una nepotrivită, ci că, poate, nu s-a înțeles foarte bine tema propusă. Eu împreună cu colegii mei îți dăm o a doua șansă, nu de alta, dar cel puțin vreau să cred că ești o profesionistă și că ce s-a întâmplat ieri a fost doar o eroare", îi spune Cătălin Botezatu concurentei, înainte să îi lanseze provocarea stilistică. Nici la rugămințile insistente ale juraților, Silvia nu a vrut să îmbrace ținuta.

[citeste si] 

“Bravo, ai stil! All Stars”, 28 februarie 2018.  Își va lua oare, astăzi revanșa și va realiza o ținută impecabilă? Va reuși să îi impresioneze pe aceștia sau tema propusă o va pune in dificultate? Rămâne de văzut de la ora 16.30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel