“Bravo, ai stil! All Stars”, 27 februarie 2018. Maurice Munteanu, replici tăioase pentru Emiliana

Astăzi, de la 16:30, în show-ul "Bravo, ai stil! All Stars", Emiliana propune juraților o ținută fresh, cu un nou look inedit, care surprinde pe toată lumea

“Bravo, ai stil! All Stars”, 27 februarie 2018. Nu de această părere este și Maurice Munteanu, care se declară dezamăgit de alegerile ei vestimentare.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 27 februarie 2018. "De la maniera de a dansa până la cea de a te îmbrăca, te-ai întors matale cam prin 2001 – 2003. Nu-mi plac dresurile, pantalonii și încălțările deloc. Bluza pe care o porți pe sub acel tricou simpatic, de altfel, cu acele mâneci romantice, cu un elastic, cu un volan, nu îmi place deloc. Ce să îți dau? O notă pentru un tricouaș?", îi va spune juratul.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 27 februarie 2018. Maurice Munteanu nu se oprește aici și își înșiră nemulțumirile vizavi de prestația Emilianei, nu doar despre veleitățile ei vestimentare. 

[citeste si] 

“Bravo, ai stil! All Stars”, 27 februarie 2018. Ce au de spus ceilalți jurați și dacă reușește Emiliana să câștige simpatia juraților și stelele din partea acestora veți putea afla urmărind ediția de marți a show-ului "Bravo, ai stil! All Stars", difuzat la ora 16:30, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel