“Bravo, ai stil! All Stars!”, 26 februarie 2018. Iuliana, pusă la zid. Observațiile Silviei

Rodica Mitu / 26 feb 2018 / 08:19 Salveaza PDF Comentarii
Silvia, Bravo, ai stil!
Silvia, Bravo, ai stil!

Luni, la "Bravo, ai stil! All Stars!", Iuliana este, din nou, luată "în colimator" de colegele ei. 

“Bravo, ai stil! All Stars!”, 26 februarie 2018. Ajunsă la defilare, Iuliana trebuie să țină piept "reproșurilor" venite din partea Emilianei pentru ca apoi, aceasta să "dea piept" cu observațiile Silviei. 

“Bravo, ai stil! All Stars!”, 26 februarie 2018. Silvia și Iuliana au un "dialog" în ceea ce privește evoluția fiecăreia în competiția de fashion. "Ținuta nu mă răvășește (...) Pentru unde mergi (n.r. face referire la povestea concurentei) este ok, dar pentru "Bravo, ai stil! All Stars", nu cred. Nu pentru o câștigătoare, ca tine. (...) Atunci când ești bun cu adevărat, ești cam pe aceeași linie. La tine este ceva inexplicabil. (...) Ceva nu este în regulă. Mi se pare ciudată maniera vestimentară în care te prezinți aici", i-a spus Silvia Iulianei.

“Bravo, ai stil! All Stars!”, 26 februarie 2018. Câștigătoarea primului sezon al competiției a ținut să-i dea "câteva sfaturi" contracandidatei ei."Eu aștept de la o câștigătoare care este atât de înverșunată, care are o părere atât de bună despre ea, și un mers atât de sigur, să prezinte ceva, în general, și să aibă un discurs pe măsură. (...) Cred că după o lună de zile aici, putem să legăm mai mult de o propoziție", a mai spus Silvia.

[citeste si] 

“Bravo, ai stil! All Stars!”, 26 februarie 2018. Cum a reacționat Iuliana la "observațiile" Silviei și ce calificative au primit concurentele din partea juraților, aflați astăzi, de la 16:30, la "Bravo, ai stil! All stars", la Kanal D.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.M