EXCLUSIV  BRAȘOV, destinație de vacanță. Oraș de poveste. Recomandări pentru concediu - FOTO

Braşovul s-a transformat într-un oraş de poveste odată cu aprinderea luminilor de Crăciun.   

Pe perioada sărbătorilor de iarnă, atât pentru localnici, cât şi pentru turişti, Brașov a readus la viață magia Crăciunului.

În centrul orașului au fost amplasate căsuțe din lemn cu lucruri minunate de cumpărat, produse alimentare, băuturi.

(w670)

(w670)

Piața Sfatului este probabil cel mai cunoscut și vizitat loc al Brașovului, unde sunt organizate diverse evenimente artistice. De data aceasta, atracția a fost bradul împodobit cu 33.400 de beculeţe, flashuri luminoase şi 800 de metri de beteală.

(w670)

La fel de spectaculoase sunt şi tavanele luminoase, care în acest an au fost montate pe mai multe străzi pietonale din centrul istoric. Și intrările spre Piaţa Enescu şi strada Valentin Wagner au fost acoperite cu luminițe. De asemenea, anul acesta au fost împodobiți brazi de dimensiuni mai mici decât cel din Piaţa Sfatului în Piaţa Enescu, piaţeta Sf. Ioan şi Piaţa Unirii.

(w670)

Piața Sfatului are un farmec aparte de Crăciun, fiind încadrată perfect de căsuțele frumos decorate, restaurantele cochete și peisajul de munte. O simplă vizită într-un astfel de loc animat de oameni veseli, colinde și arome de vin fiert te îndeamnă să intri în spiritul sărbătorilor.

(w670)

(w670)

Biserica Neagră

Biserica Neagră este unul dintre simbolurile Brașovului și un monument reprezentativ de arhitectură gotică în România. Anul acesta, au fost decorați doi brazi cu globuri și luminițe. Intrarea în biserică costă 10 lei pentru adulți. 

(w670) 

Foto DC News 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel