Botoșani: De ce a murit adolescenta de 16 ani: A luat un pumn de pastile

Ioana, adolescenta în vârstă de 16 ani din Botoșani, care a fost găsită fără suflare în pat, a vrut să-și pună capăt zilelor.

Fata a luat aceasta hotărâre din motive doar de ea știute și sunt surse care afirmă că ea a ingerat o cantitate considerabilă de medicamente pentru a se asigura că nu se mai trezește din somn.

Cauzele decesului au fost elucidate de către medicii legiști, care spun că fata a murit din cauza intoxicației medicamentoase.

A fost găsită fără suflare de către colegul său

Fata a fost găsită fără suflare de colegul său de apartament. El a povestit cu groază că a plecat la serviciu de dimineață și a lăsat-o pe Ioana dormind. Când s-a întors, pe la ora 19.00, eleva se afla în pat, neclintită:

"Și m-am dus la ea, am ghiontit-o, << Ioana, Ioana, ce e cu tine, trezește-te>> dar ea nu schița nici un gest. M-am albit tot la față, am chemat imediat Poliția și am sunat-o pe proprietară, mi-a fost frică să nu cad și eu pe jos și să nu ne găsească nimeni".

Totodată, tânărul care a găsit-o pe fată a mai declarat că nu a auzit-o niciodată pe Ioana D. vorbind la telefon cu mama sa, părinții acesteia fiind plecați în străinătate. Vecinii din bloc sunt la fel de șocați ca Ionuț de ceea ce s-a întâmplat. Aceștia au spus că nu au auzit-o niciodată pe fată, nici de bine, nici de rău, atât era de liniștită, scrie Botosaneanul.ro.

Cum se descria pe Facebook

Ioana parcă și-a prevestit moartea pe pagina de socializare Facebook. Aceasta a postat în luna februarie un mesaj cât se poate de ciudat: "Cine sunt eu? Eu sunt acea fată timidă,pe care orice lucru mărunt o poate răni.Eu sunt cea care și cu lacrimi în ochi insista că e bine! Eu sunt cea care a fost mereu judecată de cei care nici numele nu mi-l știau... Și poate că sunt mică,ciudată,diferită și complicată. Dar dacă plec,îmi vei simți lipsa...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel