Boris Johnson nu garantează că vom avea vaccin. Care sunt argumentele

Foto: Agerpres/EPA
Foto: Agerpres/EPA

Premierul britanic Boris Johnson a admis că nu există garanția unui vaccin pentru Covid-19, chiar dacă țara sa este una dintre cele mai implicate în dezvoltarea acestuia.

Premierul britanic Boris Johnson a admis că nu există garanția unui vaccin pentru Covid-19, chiar dacă țara sa este una dintre cele mai implicate în dezvoltarea acestuia, conform The Guardian.

„Aud lucruri foarte încurajatoare despre ce se întâmplă la Oxford pentru obținerea unui vaccin, însă nu este deloc o garanție. Cred că am dreptate dacă spun că chiar și după 18 ani nu avem un vaccin pentru SARS. Ce vă pot spune este că Marea Britanie este printre primele în cooperarea internațională a activității de cercetare", a spus Johnson.

Șeful guvernului din Marea Britanie „speră mult" la găsirea unui vaccin, însă a adăugat că: „Dacă mă întrebați dacă sunt absolut sigur că nu vom trăi în situația asta multă vreme, nu pot spune asta. Ar trebui să devenim și mai flexibili, și mai agili, și mai deștepți în abordarea noastră, nu doar cu infecția din prezent, ci și cu viitoarele infecții".

După declarațiile premierului, consilierul principal al guvernului în probleme științifice, Patrick Vallance, a spus: „Aș fi surprins dacă nu o să avem un vaccin".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel