Blake Lively și-a făcut propria gamă de băuturi, marginalizată fiind la petreceri, pentru că nu consuma alcool

Facebook - Blake Lively
Facebook - Blake Lively

Actrița americană Blake Lively a vorbit despre gama de băuturi pe care a lansat-o, ce pot fi consumate și simple, dar și cu alcool. 

Actrița din serialul Gossip Girl, Blake Lively, în vârstă de 34 de ani, adoră să iasă în oraș, dar a recunoscut că s-a trezit adesea simțindu-se marginalizată la întâlniri sociale, așa că a fost inspirată să înceapă noua ei afacere, Betty Buzz, o linie de cinci băuturi aromate, care pot fi amestecate cu băuturi spirtoase sau savurate fără un alt adaos. 

„Nu beau pentru că nu-mi plac efectele alcoolului, dar îmi place să fac parte dintr-un grup”, a spus ea pentru revista People, conform Daily Mail. „Îmi place să fiu socială. Îmi place ca oamenii să se adune împreună. Am descoperit că, uneori, să nu bei este puțin alienant, pentru că nu te simți, și poate este doar în capul meu, dar pur și simplu nu te simți cu adevărat parte din eveniment”, a mai spus Lively. 

Nu mai consumă alcool

În ciuda faptului că este abstinentă, actrița a spus că știe ce face, în special în privința aromelor noilor băuturi, anume apa Tonic, Sparkling Grapefruit, Meyer Lemon Club Soda, Sparkling Lemon Lime și Ginger Beer.

„Când am început să vorbim despre această companie, una dintre conversațiile care au apărut a fost de genul „Vom avea dificultăți pentru că nu bei și mixerele sunt făcute să se amestece cu alcool”, a mai spus ea. 

Aceasta a pus problema credibilității pe care o va avea în fața publicului care o urmărește.

„Deci, vei avea credibilitate în acest spațiu ca cineva care nu bea? Și am spus: Da, pentru că simt că sunt cineva căreia îi place cu adevărat aroma, asta este pentru mine”, a adăugat ea.

Lively, barmanul preferat al familiei

Vedeta Gossip Girl nu este prima persoană din familia ei care intră pe piața băuturilor. Soțul ei, Ryan Reynolds, tatăl celor trei fiice ale actriței, James, de șase ani, Inez, de cinci, și Betty, în vârstă de doi ani, a fondat și deține Aviation Gin, dar tot ea rămâne barmanul preferat la întâlnirile lor.

Cu toate acestea, Blake a descoperit că a dat de „mult mai multe greutăți” atunci când și-a creat propriul produs, pe care îl cataloghează drept „ceva interesant”. În continuare, actriței îi place să adauge câteva „picături” de băuturi alcoolice.

„Îi dă o aromă, dar nu îi va oferi aceeași experiență, ei bine, îi va oferi o experiență de aromă, dar nu mult alcool”, a explicat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel