Bistriţa Năsăud: Drumuri inundate şi circulaţie feroviară blocată în zona localităţii Rebrişoara, ca urma a aluviunilor

Mai multe drumuri şi circulaţia feroviară din zona localităţii Rebrişoara, judeţul Bistriţa Năsăud, au fost blocate vineri seara, din cauza aluviunilor, ca urmare a ploilor abundente, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit sursei citate, trenul accelerat 1831 este garat în gara Feldru, iar circulaţia feroviară este întreruptă până la îndepărtarea aluviunilor de pe şinele de cale ferată.

Persoanele care se aflau în tren aşteaptă în tren până la deblocare. Totodată, DN 17D a fost inundat în localitatea Rebrişoara şi între Feldru şi Ilva Mică, la ieşirea din Rebrişoara înspre Nepos circulaţia este blocată pentru intervenţie.

Conform ISU Bistriţa Năsăud, mai este blocat de aluviuni DJ 172 B Rebra şi Parva, unde se lucrează cu buldoexcavatoare pentru deblocare, intervine Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi doi operatori economici, dar şi drumul judeţean dintre Dorolea şi Cuşma este blocat de aluviuni. În localităţile Monor şi Gledin, sunt inundate aproximativ 20 de subsoluri, la faţa locului acţionând SVSU cu trei motopompe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel