Bianca Drăgușanu AMENINȚĂ, după arestarea lui Alex Bodi. "Vin cu DOVEZI și o să distrug codița". Unde vrea să FUGĂ

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că vrea să plece din România, dar nu înainte de a veni cu dovezi, după arestarea fostului soț. 

După despărțirea de Alex Bodi și după reținerea acestuia, Bianca Drăgușanu s-a gândit serios și se simte pregătită să lase în urmă România pentru Emiratele Arabe Unite.

Invitată împreună cu fiica sa, Sofia, la “Teo Show”, vedeta a făcut dezvăluiri despre mutarea din țara natală. 

"O să o iau pe Sofia și poate și pe mama pentru că mama nu a fost niciodată și probabil o să facem sărbătorile de iarnă acolo. E cald, e frumos, am o grămadă de prietene românce, sunt o grămadă de români", a declarat Bianca Drăgușanu în direct la "Teo Show".

"O să vin cu dovezi și o să distrug codița multor ciupercuțe"

Bianca Drăgușanu e plină de surprize și a dezvăluit pe Instagram Stories că urmează să apară într-o anumită emisiune, unde va face dezvăluiri de senzație despre viața privată și a subliniat că va veni și cu dovezi. 

"În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor ciupercuțe apărute după ploaie. Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar, nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară. Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea”, a spus ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel