Bianca Drăgușanu, decizie radicală, după scandalul soțului. "Vom divorța!"

Bianca Drăgușanu a făcut anunțul după ce a fost umilită în public, chiar de ziua ei. 

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente grele, chiar de ziua ei, pentru că soțul ei, Alex Bodi, a făcut un scandal uriaș în parc, după amiază, la care au asistat fetița și mama Biancăi. Gestul bărbatului a determinat-o pe Bianca să ia o decizie radicală pentru binele ei și al familiei sale. 

"Este adevărat, vom divorța!", a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit wowbiz.ro.

Ce spunea Alex Bodi cu doar câteva zile înainte de scandal

"Nu putem sta unul fără altul! Sunt oameni din exterior care vorbesc despre mariajul meu cu Bianca. Nu înțeleg de ce o fac, fiindcă, numai eu și ea știm adevărul și numai noi ne înțelegem cel mai bine reacțiile. Totul depinde de noi. Există focuri minore în discuțiile noastre, pe care le amplificăm în 10 secunde și se ajunge la nu știu ce incendiu în presă. Dar adevărul este altul. Contează doar ce simțim unul pentru altul!

Suntem împreună pentru că ne iubim, nu pentru a ne face reclamă sau, Doamne ferește, pentru bani, cum spun unii și alții. Bianca este cea mai frumoasă femeie, este o apariție, oriunde am merge, chiar și dacă își pune pe ea lucruri simple. Pur și simplu, are un stil al ei, magnetizant, care atrage toate privirile. Suntem împreună acum și poate să spună oricine orice, nu putem sta unul fără altul", a declarat Alex Bodi, cu doar câteva zile înainte de scandal, citează wowbiz.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel