Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit

Mare despărțire în showbiz! Cuplul Bianca Drăgușanu-Victor Slav a decis să se despartă și să o ia pe drumuri separate.

Doar fetița lor, Sofia Natalia, îi mai unește și trebuie să rămână prieteni și în relații bune pentru ea, pentru a o crește așa cum se poate mai bine și a-i asigura tot ce are nevoie!

(oar_w460)

Zvonuri cu privire la despărțirea celor două vedete Kanal D au apărut de ceva timp, însă nu s-au confirmat până azi, când Bianca și Victor au decis să dea oficial o declarație comună pentru WOWBiz.ro. Nu au mai urcat poze cu ei de ceva timp pe Facebook și Instagram, iar fanii i-au luat la ochi. Acum ambii au confirmat că îi mai leagă doar fetița lor și că își asumă deciza luată de comun acord. Au rămas doar prieteni!

(oar_w460)

(oar_w460)

“Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar știm că vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună…”, au spus cei doi potrivit WOWBiz.ro.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au cunoscut acum 6 ani când au dansat împreună la o emisiune de la ProTv. Se pare că fostul prezentator de la Meteo a făcut atunci primul pas pentru a începe relația cu Bianca. Au avut o nuntă ca în povești dar au divorțat la scurt timp după căsătorie și au decis să nu se mai recăsătorească pentru că  au considerat că nu trebuie să fie “cu acte” pentru a trăi împreună. La nici doi ani de când au un copil împreună, Bianca și Victor au hotărât că e mai bine să se despartă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel