Balsamul de păr a expirat? Nu-l arunca! Este un produs de neînlocuit în gospodărie

Balsamul de păr a expirat. Nu-l arunca. Este un produs de neînlocuit în gospodărie. Sursa foto: freepik.com
Balsamul de păr a expirat. Nu-l arunca. Este un produs de neînlocuit în gospodărie. Sursa foto: freepik.com

Știi că chiar și cele mai ieftine balsamuri de păr pot fi folosite în viața de zi cu zi pentru a rezolva mai multe treburi casnice.

Beneficiile balsamului de păr sunt evidente, mai ales dacă sunt de calitate. Dacă balsamul de păr a expirat, nu te grăbi să-l arunci. Îl poți folosi la diverse trebuie casnice. 

Balsamurile pentru păr te pot ajuta la îngrijirea plantelor de apartament, a ustensilelor de bucătărie, dar și la multe altele activități casnice.

Poți face propriul balsam de rufe, folosind balsam de păr. Amestecă 400 ml de apă, 100 ml de balsam de păr și 200 ml de oțet. Acest balsam va face rufele moi și aromate. Este deosebit de bun pentru spălarea prosoapelor de baie.

Cum să folosești coaja de citrice pentru creșterea plantelor. Grădinarii au dezvăluit un secret

Adaugă puțin balsam de păr în ligheanul cu apă caldă. Astfel, vei spăla obiectele vestimentare mici: eșarfele de mătase, batistele și colanții. La final, acestea trebuie clătite bine, și uscate pe un prosop din bumbac. Vei vedea cât de moi și plăcute devin la atingere.

Unele gospodine spală hainele în apă carbogazoasă. Află în ce constă acest truc

Balsamul de rufe te ajută să îngrijești plantele de apartament. Aplică puțin balsam de păr pe frunzele plantelor. Balsamul va ajuta la crearea unei pelicule subțiri care va păstra umiditatea în interiorul frunzelor. După astfel de proceduri, praful se va depune mai puțin pe plante.

Dacă ai pantofi negri, iar interiorul este alb, atunci o cremă obișnuită îi poate păta. De aceea, balsamul de rufe este potrivit  și pantofii din piele. Întinde cu un burete puțin balsam de păr pe toată suprafața pantofului. În acest fel vei crea și un strat hidrofug.

Hainele sunt murdare și ai rămas fără detergent? Află cum le poți spăla eficient

Pentru a evita ruginirea ustensilelor de bucătărie, care sunt folosite rar, acoperă-le  cu un strat mic de balsam de păr. Peliculă care se va forma le va proteja de rugină. Nu uita ca le clătești înainte de utilizare.

Iată, balsamul de păr este  de neînlocuit în gospodărie. În același timp, vei economisi mulți bani: este suficient să cumperi și cele mai ieftine produse, deoarece vor funcționa!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel