Badea dă explicaţii pe blogul personal despre carnet

Mircea_Badea
Mircea_Badea

Mircea Badea explică de ce a rămas fără carnet de conducere pe blogul său personal!

Autor: Andreea Vlădan

Realizatorul TV a fost prins circulând cu 162 km pe oră pe autostrada A3, motiv pentru care a rămas fără permis de conducere timp de 3 luni. În plus, a primit şi nouă puncte amendă, în valoare de 630 de lei.

El a scris pe blogul său personal că ’’îl doare în cot’’ pentru că are şofer şi a ţinut să adauge faptul că ’’pe şoferul pe care îl voi angaja îl voi plăti mai bine decât li se întâmplă boschetarilor rutieri (fără şpăgi) şi milogilor deontologi (fără şpăgi), dar nu cât coloneii.’’

A dat chiar şi câteva explicaţii despre acest incident: "Toata tara este informata isteric ca “am fost surprins de aparatul radar”. Am fost surprins sa aflu ca aveam doar 162 km/h. Cred ca eram in franare si aveam vant din fata. Am fost la fel de surprins de faptul ca viteza pe “autostrada” e limitata la 100 km/h. Daca stiam, mergeam pe DN1 fara sa ma mai chinui sa ajung la Stefanesti, o vajnica localitate, acum de valoarea Gilaului. N-am fost surprins sa vad “jurnalistii” cu vocatie de milogi cum stau la 40 de grade in camp deschis pentru a filma actiunile “oamenilor legii” cu vocatie de boschetari si pentru a pune intrebari cretine:”va grabeati?” Cum n-am fost deloc surprins ca doua bucatele de asfalt pe care “se lucra” in ritm de Dorel intre Posada si Sinaia intindeau doua cozi de 3 km pe ambele sensuri. Acolo nu depasea nimeni nimic. Doar nivelul de bataie de joc pe cap de cetatean docil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel