EXCLUSIV  Aurelian Temișan, despre familie, gelozie și copii: “Nu putem da sfaturi…”

Temișan este pe val! Atât profesional vorbind cât și din punct de vedere personal. 

Revine din toamnă la Antena 1, ca jurat, în al 13-lea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", iar relația cu Monica Davidescu merge ca pe roate, de 23 de ani. Ce spune despre secretul longevității din cuplu, gelozie, carieră și fetița lui, Dora, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS!

(oar_w460)

- Ai timp de vacanță vara asta? Pe unde ți-ai propus să plimbi fetele?

Nu reușesc să îmi fac un plan bine stabilit dinainte, deoarece meseria noastră presupune foarte multe instantanee și atunci reușim și ne adaptăm vacanțele, în mare parte din anii petrecuți împreună, în funcție de ce oferte au venit pe plan profesional. De ziua Monica ne-am rezervat însă o săptămâna de vacanță cu familia în Maroc.

- Profesional vorbind, cum stai? Revii la Antena 1 în noul sezon Te cunosc de undeva? Mamma Mia a luat vacanță? Care sunt provocările ce te așteaptă din acest punct de vedere?

Eu eram aici. Emisiunea s-a lăsat așteptată☺ O veste foarte bună, aceasta cu revenirea celui de-al 13-lea sezon "Te cunosc de undeva", sezonul de toamnă, și mare bucurie de revedere cu cei pe care nu i-am mai văzut de mult, în primul rând colegii mei de jurizare și prezentatori și să vedem ce surprize ne așteaptă la concurenți.

Iar "Mamma Mia" este într-o mică vacanță până în septembrie, când vom relua spectacolele atât în București, cât și în țară. 

- Ai înflorit și pe plan muzical. Două piese noi, bine primite de public... Ce mai urmează?

După succesul cu “Of, ce doare” am venit cu melodia “Cântă toată Mahalaua”, o piesă lansată fix de ziua mea, pe 3 iunie, a fost cadoul meu pentru cei care îmi sunt prieteni virtuali pe Facebook. Unii dintre ei îmi sunt prieteni chiar în viața de zi cu zi și acesta a fost cadoul meu, pentru ei, în acea zi. Este a doua melodie dintr-un proiect de minim 10 pe care împreună cu Mihai Alexandru avem de gând să-l construim, cum a fost și “Of, ce doare” și această a două melodie, “Cântă toată Mahalaua”, un proiect de muzică de cântat, de distrat, de jucat, de ascultat și reascultat.

- Personal, stai foarte bine! Câți ani de relație și căsnicie ai cu Monica? Cum de ați reușit să vă păstrați atât de bine ca și cuplu, având în vedere ce se întâmplă mereu în showbiz?

Avem 23 de ani de relație, fix jumătate din cât avem de viață. Eu am împlinit 46 de ani, Monica, la fel, pe 6 august, iar de căsătorie avem 12 ani, în care nu am simțit vreo diferență neapărat, pentru că nu ne-am cumpărat sau îngrădit libertatea, ci dimpotrivă ne-am adunat și mai mult forțele ca să mergem umăr la umăr în viața profesională și nu numai.

- Care crezi că este secretul longevității relației voastre?

Dacă există un secret al longevității, înseamnă că trebuie să existe și o rețetă. Noi nu știm această rețetă. E după cum îți este scris și în același timp după cum îți așterni. Nu putem da sfaturi din acest punct de vedere pentru că nu cred că seamănă două relații una cu cealaltă, noi, oamenii, suntem temperamentali de felul nostru, și într-un fel e tot o chestie de loterie, poți juca o viață la acel "sport" și să nu câștigi niciodată sau poți să joci o singură dată și să iei potul cel mare!

(oar_w460)

- Cel mai mare motiv de gelozie care a fost? A existat? Ești gelos de fel?

Îmi susțin cu tărie teoria pe care o am vizavi de gelozie. Nu sunt gelos pentru că consider că dacă tu iubești o persoană suficient de mult încât să simți că primești iubirea înapoi, nu cred că e normal să mai ai și suspiciuni din punctul ăsta de vedere și nu ai avea de ce să stai să ai puseuri de gelozie. Poate că pentru unii gelozia înseamnă dragoste, dar eu nu am aplicat această teorie, deci nu sunt gelos!

- Cum îți place să o descrii pe soția ta?

O descriere mai pe specificul ei, foarte echilibrată, înțelegătoare, de multe ori mult prea ancorată în realitatea oarecum schimbătoare a tot ceea ce trăim, distinsă, manierată, o mamă perfectă!

(oar_w460)

(oar_w460)

- Ce ai învățat în acești ani de la Monica?

Am învățat că încrederea nu se câștigă ușor. Odată câștigată încrederea, trebuie menținut echilibrul ca să poți merge în timp alături, în față, în urma celui cu care ești, pentru că numai așa poți clădi ceva ce poate nu ai șansa să faci de două ori în viață.

- V-ați schimbat, ca și cuplu, de când a apărut Dora în viața voastră?

Dora a apărut ca o consolidare a tot ceea ce construisem noi până atunci și am realizat că a venit la momentul în care trebuia să vină, am realizat cât de importantă a fost apariția ei în viața noastră!

Citiți mâine a doua parte a interviului cu Aurelian Temișan pentru DC News!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel