Urmărește emisiunea live



Audienţele Antena 3 au explodat, după apelul lui Băsescu

TRAIAN BASESCU - DECLARATII
TRAIAN BASESCU - DECLARATII

Imediat după aflarea rezultatelor la referendum Traian Băsescu a lansat un atac dur la Antena 3. El le-a cerut românilor să facă un exerciţiu şi să nu mai urmărească timp de o săptămână postul Antena 3. Apelul lui Băsescu pare să fi avut tocmai efectul invers, pentru că, în prima zi, Antena 3 a fost lider de audienţă.

"Aveţi obligaţia să faceţi un exerciţiu. Un exerciţiu pe care îl cere preşedintele ales al românilor. Nu vă uitaţi, timp de o săptămână, la Antene", a spunea Traian Băsescu.

În ciuda apelulului lui Băsescu audienţele Antena 3 au explodat. Emisiunea moderată de Mihai Gâdea, "Sinteza Zilei", a înregistrat maximul de auienţa pe intervalul 21:30 - 22:00, cu un ratting de 10,6. În acel moment Mihai Gâdea prezenta datele de la INS care ar putea valida referendumul. Acest ratting reprezintă cea mai mare audienţă obţinută pe parcursul zilei de ieri, în rândul tuturor televiziunilor.

Pe parcursul întregii zile Antena 3 a fost lider de audienţă pe toate posturile, inclusiv cele generaliste. Audienţa medie a postului a fost de 3,6 puncte de ratting.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel