Asta chiar e tare! Medicul de la USR care s-a înscris în PSD! ”Noi nu suntem de la acel PSD de care se feresc unii”

Un medic de la USR s-a înscris în PSD!

Medicul stomatolog Mădălina Munteanu este, începând de astăzi, membru PSD. Surpriza e cu atât mai mare cu cât vine de la USR.

”Cum am convins-o pe Mădălina? Spunându-i că nici eu nu sunt membru al acelui PSD de care se feresc unii. Noi, aici, la PSD Buzău, și am susținerea domnului Ciolacu, vom aduce în față oameni care merită, care au demonstrat în meseria lor, oameni valoroși, cinstiți, intelectuali”, a spus primarul Constantin Toma.

Mădălina Munteanu e implicată activ și în acțiunile filantropice desfășurate la Buzău de Crucea Roșie, iar în perioada pandemiei a strâns aprecierilor buzoienilor grație inițiativei de a deschide la Spitalul Județean un cabinet stomatologic de urgență.

”Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și care mi-au făcut această ofertă. Acțiunile mele sunt îndreptate înspre ajutorarea oamenilor oameni, multe sunt activități sociale, aici mă întâlnesc cu Partidul Social Democrat. Am colaborat bine cu domnul primar, mi-a susținut proiectele chiar dacă atunci activam la un alt partid, USR”, a spus Mădălina Munteanu, scrie Buzoienii.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel