Arafat: Când vor putea ieşi din casă vârstnicii după 15 mai: Nu vrem să speriem!

Raed Arafat a răspuns dacă persoanele de peste 65 de ani vor trebui să iasă din casă tot după un program după data de 15 mai. 

Raed Arafat a fost întrebat duminică seara, la România TV, dacă persoanele vârstnice vor trebui să iasă din casă tot după un program bine stabilit, după data de 15 mai, când se ridică starea de urgenţă. 

"Din ce ştiu, din ce s-a discutat, nu (n.r. - nu vor mai avea program). Şi aici va fi o relaxare dar în acelaşi timp avertismentul foarte serios pe care îl dau este acela că nu înseamnă că au devenit mai puţin vulnerabili la această boală. Familiile trebuie să aibă mare grijă de protecţie faţă de persoanele respective, iar persoanele respective trebuie să înţeleagă că există asupra lor un risc mai mare decât asupra restului populaţiei. Adică socializezi mult, nu te protejezi, nu mască, nu igienă, vin copiii des, se joacă, o pupă pe bunica... este foarte probabil ca bunica să ajungă să fie cu Covid-19 în scurt timp.

Asta trebuie înţeles, nu încercăm să speriem populaţia. Noi zicem clar care este situaţia reală", a declarat Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel