Antrenorul Neil Lennon, încântat de debutul de sezon al lui Celtic

Antrenorul echipei de fotbal Celtic Glasgow, Neil Lennon, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că este încântat de debutul de sezon al campioanei Scoţiei, care marţi seara va juca pe teren propriu cu CFR Cluj, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Sunt încântat cu acest start şi nu puteam cere mai mult. Şapte goluri acasă şi cinci în deplasare - e un nivel remaarcabil pe care l-au stabilit. Sunt foarte, foarte mulţumit şi am reuşit să trecem şi câteva tururi europene, astfel că suntem într-un moment bun, a spus Lennon, citat de site-ul oficial al clubului.

Celtic a surclasat-o pe St Johnstone cu 7-0, pe teren propriu, şi a dispus cu 5-2 de Motherwell în deplasare, ambele în campionat.

E doar meritul jucătorilor, pentru felul în care contribuie, se antrenează şi evoluează în meciuri. Suntem în formă bună. Jucătorii au muncit foarte greu în presezon şi acum se culegem roadele. Mentalitatea e bună, iar calitatea jocului nostru este excelentă, a subliniat tehnicianul.

Fiecare echipă vrea să fie provocată, iar băieţii se bucură de această provocare. Va fi dificil să repete ceea ce au reuşit pe plan intern în ultimele sezoane, dar nu trebuie să spui niciodată cu aceşti băieţi, a mai adăugat Lennon.

Celtic şi CFR se vor înfrunta marţi, de la ora 21:45, pe Celtic Park, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, după 1-1 la Cluj-Napoca, săptămâna trecută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel