Antrenorul de fotbal Sergiu Marian, fost jucător la CFR Cluj, găsit mort. Cercetări pentru ucidere din culpă

foto stiridecluj.ro
foto stiridecluj.ro

Sergiu Marian și-a încheiat socotelile cu viața la doar 43 de ani. El a fost găsit mort în locuință. Conform informațiilor din presă, s-a sinucis.

Sergiu Marian a jucat în trecut la CFR Cluj. Acum, el era antrenor de fotbal. Știridecluj.ro scrie că Sergiu Marian a fost găsit mort în apartamentul său din cartierul Mănăștur. Avea numai 43 de ani.

Sunt cercetate circumstanțele decesului său. Bărbatul ar fi murit încă de marți. 

Sergiu Sebastian Marian a fost jucător al CFR Cluj în sezonul 1999-2000. CFR Cluj a transmis următorul mesaj: ”Drum lin spre stele, Sergiu Marian! Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În acest clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie pe pagina oficială de Facebook a CFR Cluj.

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 11.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca  au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit decedat în locuinţă. 

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, împreună cu un echipaj al ambulanţei, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au constatat decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel