Antonescu i-a dat un ultimatum lui Becali

GIGI-BECALI
GIGI-BECALI

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi deputatul George Becali s-au întâlnit, joi, în biroul preşedintelui Senatului pentru a discuta despre viitorul lui Becali în partid. În urma discuţiei, Becali a primit termen de o săptămână să se hotărască dacă mai rămâne în PNL.

“Gigi, tu eşti un om, nu vreau să te flatez, dar ai aptitudini de lider, nu poţi să fi un simplu soldat, în PNL nu poţi să ai funcţie de conducere. Dacă îţi convine rămâi simplu membru al PNL”, i-a spus Antonescu lui Becali, potrivit relatării celui din urmă, potrivit Gândul. Ultimatumul primit de la Antonescu l-a luat prin surprinde pe Becali care săptămâna trecută a declarat că va rămâne sigur în PNL.

“Am o săptămână de gândire, m-a luat prin surprindere. Eu am spus nici un fel de problemă că l-am întrebat, <<domnule preşedinte, daţi-mi un sfat>>, mă gândeam că sfatul este un fel de drum, de inspiraţie, adică eu asta aş vrea şi nu mi-a dat”, a mai spus Becali.

Deputatul a continuat relatarea discuţiei avută în interior. „Mi-a spus <<Gigi, nu pot să-ţi dau un sfat pentru că ai interpreta>>, pentru că eu asta doream o interpretare. Nu a vrut să-mi dea nici o interpretare şi atunci mi-a dat cuvântul lui de onoare că nu are niciun fel de problemă să rămân în PNL, numai că mi-a spus <<nu poţi să ai funcţii în PNL la ora asta, cel puţin doi ani de zile. Vei fi un simplu soldat>>. Să vedem dacă vreau asta, să mă consult”, a adăugat deputatul PNL.

În replică, Becali i-a atras atenţia lui Antonescu că dacă va pleca din PNL nu îl va mai susţine la alegerile prezidenţiale. „Rămânem prieteni pe viaţă, dar probabil va trebuie să susţin candidatul PNG sau al altei alianţei politice care ar fi atunci”, a subliniat Becali. “Peste o săptămână o să vin şi eu cu nişte condiţii minime ce priveşte PNG şi atunci o să văd dacă va spune da sau nu. Şi acum am convingerea că rămân în PNL, dar trebuie luat în calcul şi PNG”, a declarat Becali.

Gigi Becali mai susține că “Înseamnă că şi el (Antonescu) este 50 – 50, asta am înţeles eu din toată discuţia. Nu are o opinie clară. O să râdeţi, dar eu săptămâna aceasta cer sfaturi împăratului Hristos la rugăciune, sfătuieşte-mă doamne la rugăciune ce pot să fac”, a conchis deputatul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel