Antena 3 - CNN. Gâdea: ”Câștig pentru public, încredere în România!” Prezentatorii primei ediții

Antena 3 a difuzat, luni, 10 mai, începând cu ora 18.00, prima ediție a celui mai spectaculos news-program, News Hour with CNN, lansând platforma de știri International News Powered by CNN. Este pentru prima dată când o televiziune din România va produce un program în colaborare cu cea mai puternică rețea mondială de știri.

Directorul postului Antena 3, Mihai Gâdea, anunțase că televiziunea de știri va lansa, de luni, prima emisiune în parteneriat cu CNN: „Publicul va putea să vadă un program de news așa cum nu a existat în România, ci doar în SUA. La ora 18.00, News Hour with CNN este un program de știri interne și externe.”

Mihai Gâdea, despre premiera din 10 mai, de la Antena 3

„Cea mai mare dorință a mea este ca cei de acasă să fie câștigați. Respect celelalte televiziuni de știri, însă ceea ce se va întâmpla luni, nivelul din România, va fi dincolo de tavan. Chiar dacă sună bombastic, este o revoluție ca o rețea de televiziune, așa cum e CNN, să vină în România, e un câștig pentru public și înseamnă și încredere în România”, a spus Mihai Gâdea.

Prima ediție a debutat luni, începând cu ora 18.00.

Prezentatorii primei ediții sunt Sabina Preda, Ana Maria Roman și Sergiu Cora.

Relatări ale corespondenților CNN din punctele fierbinți de pe glob

Fiecare ediție va aduce publicului din România relatări exclusive ale corespondenților CNN din toate punctele fierbinți ale lumii. Acestora li se vor adăuga subiectele interne difuzate în premieră, anchetele exclusive și abordările 100% originale, toate constituite în jurul valorilor esențiale ce vor fi promovate în noul program al Antenei 3: interes public, credibilitate, curaj, onestitate, integritate și respect.

„Am lucrat aproape un an de zile alături de colegii mei la acest proiect, probabil cel mai provocator și spectaculos din cariera noastră, și acum aproape că nu mai am răbdare să venim cu acest produs în fața publicului din România, la o săptămână după Paște, a declarat Mihai Gâdea, CEO Antena 3. Au fost luni de pregătiri intense - imediat după semnarea acestui parteneriat strategic cu CNN – sesiuni de training, de selecție pentru echipă, de investiții în echipamente și decoruri care ne vor diferenția și mai mult de orice alt furnizor de știri din România. Vă invit să vă fixați ceasurile la ora șase după-amiaza și să fiți parte în fiecare zi a acestei experiențe unice. CNN este cel mai prestigios brand de știri media din lume și cel mai distribuit canal de televiziune la nivel global”, a spus Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel