Antena 3 a dat lovitura. Mihai Gâdea: Publicul a explodat în aplauze!

Rodica Mitu / 10 apr 2019 / 08:06 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gâdea / Foto Facebook
Descriere foto: Mihai Gâdea / Foto Facebook

Antena 3 și Antena 1 au obținut șase medalii la New York Festivals World's Best Television & Film.

Jurnaliștii Antena 3 și Antena 1 au obținut patru medalii de argint și două de bronz la New York Festivals and Film de la Las Vegas. Premiile au venit pentru materialele de la „În premieră", emisiune realizată de Carmen Avram, și pentru un material de la Observator, „Femei în Afganistan", al Soniei Simionov și al Loredanei Popovici.

Mihai Gâdea a spus că la această competiție participă „comunitatea internațională de jurnaliști de la toate rețelele importante de televiziune din Europa, SUA, Asia”.

„Antena 3 și Observator sunt printre cei mai buni din lume! Mulțumesc tuturor colegilor mei! Vreau să dedicăm toate medaliile telespectatorilor noștri care au fost alături de noi. Merită, fără niciun fel de îndoială, aceste medalii! Succesul îl împărțim cu toți cei care, în acești ani, au făcut parte din familia noastră, chiar dacă ei au fost undeva de acasă", a spus Mihai Gâdea, miercuri dimineață, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Gâdea: Iată că au reușit!

 

„De fiecare dată când se întâmplă așa ceva parcă este pentru prima dată. Dacă se întâmpla o singură dată, probabil, am fi considerat că e o minune sau o excepție. Observatorul, Antena 3 fac parte din această comunitate internațională. Uitându-mă la colegii mei, bucuria este la fel de mare! E o satisfacție uriașă această reconfirmare. Colegii noștri au încercat de fiecare dată să se uite la ceea ce fac cei mai buni din lume și să-i depășească. Și iată că au reușit!", a mai spus Mihai Gâdea, adăugând ulterior că „publicul a explodat în aplauze".

„Ce bucurie mai mare să ai decât să-i vezi pe colegii tăi, pe cei care fac parte din echipa ta, până la urmă familia ta, că sunt ovaționați, răsplătiți", a spus Gâdea la Antena 3, miercuri dimineață.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26