Aniversare cu premiu: Cum poți câștiga 200.000 de lei

Premiu de 200.000 de lei, oferit în cadrul competiției lansate de METRO Cash&Carry, „METRO – Starurile Comunității", cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înființarea companiei. Pentru a avea șansa de a câștiga premiul cel mare, antreprenorii care contribuie la bunăstarea comunității mai au la dispoziție 10 zile pentru a se înscrie în cursă. 

Competiția „METRO – Starurile Comunității" se apropie de finalul perioadei de înscriere și votare. În cursa pentru premiul de 200.000 de lei s-au înscris afaceri independente cu o contribuție în comunitate prin acțiuni sociale, educaționale sau de mediu.

Citește și Surprize la METRO: Civilizație, cultură și gastronomie italiană, la "Il Gusto d'Italia"

Prin „METRO – Starurile Comunității", competiție organizată cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înființarea METRO Cash&Carry, compania își propune să recunoască și să recompenseze antreprenorii care derulează proiecte de responsabilitate socială în comunitatea din care fac parte.

Despre competiție

Întreprinzătorii independenţi își pot înscrie proiectele online în secțiunea dedicată de pe site-ul www.metro.ro, până în data de 5 iunie 2014, când cele mai votate 20 de proiecte vor trece, mai departe, în finala competiției. Până la această dată, antreprenorii își pot înscrie proiectele printr-o descriere care să reflecte angajamentul lor față de comunitate. Concurenții sunt încurajați să adauge fotografii și materiale video care ilustrează contribuția lor, pentru a aduna cât mai multe voturi din partea publicului.

Cine face parte din juriu

Finaliștii vor fi evaluaţi de către un juriu format din experți din domenii-cheie: ONG-uri, media de specialitate în responsabilitatea socială, precum și comunitatea de antreprenoriat și de comerț: • Radu Merică, Președinte Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană • Sandie Blanchet, Reprezentant UNICEF • Lăcrămioara Botezatu, Redactor-șef CSRmedia.ro • Ionuț Sibian, Director Executiv Fundația Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) • Marius Ghenea, Profesor de Inovație și Antreprenoriat, autorul cărții "Antreprenoriat" • Gilles Roudy, Director General METRO Cash & Carry România

În urma procesului de evaluare, membrii juriului vor selecta un câștigător, care va fi anunțat în cadrul Galei de Premiere a competiției, din data de 19 iunie 2014. Premiul "METRO – Starurile Comunității" Întreprinzătorul cu cel mai mare punctaj acordat de către juriu va primi, din partea METRO Cash & Carry România, marele premiu al competiției, în valoare de 200.000 de lei, din care 100.000 de lei sunt dedicați susținerii de către câștigător, a unor proiecte sociale viitoare.

Despre METRO Cash & Carry

Compania reprezentată în 28 ţări cu peste 750 de magazine cash & carry. Cu peste 110.000 angajaţi în întreaga lume, METRO Cash & Carry a atins vânzări de aproximativ 32 miliarde € în anul financiar 2012/2013 (pro forma). METRO Cash & Carry este o divizie de vânzări a METRO GROUP, unul dintre liderii comerţului la scară mondială. În anul financiar 2012/2013, vânzările METRO GROUP au atins cifra de 66 miliarde € (pro forma). Compania numără aproximativ 250.000 de angajaţi şi operează aproximativ 2.200 de locaţii în 31 ţări. Performanţa METRO GROUP se bazează pe forţa diviziilor sale de vânzări care operează în mod independent pe piaţă: Metro/Makro Cash & Carry – liderul internaţional în comerţul cu ridicata cu auto-servire, hypermarket-urile Real, Media Markt şi Saturn – lider pe piaţa bunurilor electronice şi electrocasnice din Europa şi magazinele universale Galeria Kaufhof. Informaţii suplimentare pe: www.metrogroup.de. METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Astăzi, reţeaua numără magazine în 24 de oraşe. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi Pitești câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda. Informaţii suplimentare pe: www.metro.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel