Andrei Grigoriu, Românii au talent. PRIMA reacție după aflarea adevărului

Talentul lui Andrei Grigoriu i-a făcut pe jurații de la "Românii au talent" să-l privească cu compasiune atunci când le-a mărturisit că a venit din pușcărie unde se afla din 2003, condamnat la 16 ani de inchisoare, pentru că a tăinuit că prietenul său a ucis pe cineva.

După aflarea adevărului, concurentul a fost contactat telefonic și a oferit un punct de vedere.

Întrebat dacă este adevărat că a imoblizat-o pe fata respectivă în timp ce prietenul lui îi tăia gâtul, Andrei Grigoriu a zis: "Nu este adevărat. A fost doar o speculație a presei de atunci. În presă tot apare un titlu despre mine: pușcăriaș. Mă deranjează. Nici în închisoare nu ni se spunea pușcăriași".

Andrei Grigoriu a spus că nu este pregătit să îi transmită un mesaj mamei fetei ucise cu sânge rece: "Așa public nu doresc să îi spun nimic. Dacă va fi vreodată să vreau să îi spun ceva... o voi face în privat. Îmi trebuie tărie pentru a-i spune ceva".

Întrebat de ce în fața juriului de la 'Românii au talent' nu a spus exact fapta pentru care a fost arestat, Andrei Grigoriu a zis: "Așa a fost atunci momentul. Nu am ales cum să fac și ce să zic. Sper că ce s-a întâmplat să nu influențeze parcursul meu la 'Românii au talent'".

VEZI ȘI: Andrei Grigoriu, Românii au talent. MAMA FETEI UCISE, declarații șoc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel