Andrei Grigoriu, Românii au talent. MAMA FETEI UCISE, declarații șoc

Andrei Grigoriu, concurentul care a venit la preselecția de la "Românii au talent", a mințit când a spus că a fost închis pentru tăinuire. El și prietenul său i-au tăiat gâtul unei tinere, pentru 200 de euro, scrie Wowbiz.

Mama tinerei ucise cu sânge rece a acordat un interviu la Wowbiz în care a mărturisit că a fost șocată să-l vadă pe Andrei Grigoriu la "Românii au talent".

(w670)

Vineri seară, când s-a uitat la televizor, femeia a spus că a retrăit coșmarul din urmă cu 12 ani, când și-a găsit fiică într-o baltă de sânge, după ce gâtul îi fusese tăiat. Acum, ea l-a văzut pe unul dintre ucigașii fetei că a ieșit din închisoare și a participat la show, impresionând pe toți cu povestea lui.

Amintim faptul că el a spus la "Românii au talent" că fusese condamnat la 16 ani de închisoare pentru că tăinuise o crimă făcută de prietenul sau. Adevărul este însă altul și a fost descoperit de WOWbiz.ro. De fapt, Andrei Grigoriu a făcut închisoare pentru complicitate la crimă, iar faptele lui sunt îngrozitoare.

Mama fetei, declarații zguduitoare

"Nu eram în camera cu televizorul când a fost difuzat momentul, așa că doar auzeam ce se spune. Când am înțeles cine este, am revenit și am privit la televizor împietrită. La final, când am auzit-o pe Mihaela Rădulescu cum i-a spus că ea i-ar fi iertat toată păcatele, iar pe domnul Bebe cum vorbea despre sufletul lui bun, am crezut că se prăbușește tavanul pe mine. Am urlat, am retrăit coșmarul din urmă cu 12 ani. Aș fi strigăt să afle toată lumea cine e el și ce a făcut de fapt. El e omul care mi-a omorât față, care mi-a distrus viață!", a spus mama fetei.

(w670) Fata care

Femeia și-a reamintit cum s-a petrecut tragedia în care și-a pierdut fiica.

"Andrei Grigoriu a fost considerat complice la crimă. El a fost cel care a chemat-o pe fiică mea jos, spunându-i că vrea să-i dea datoria. El și celălalt băiat, Lungu, se împrumutaseră la Erika cu 200 de euro și tot amânau să-i dea banii. Am înțeles că atunci când s-au întâlnit cu fiică mea i-au mai cerut bani, iar ea a început să țipe la ei. S-au enervat și au omorât-o. Andrei Grigoriu a ținut-o că să nu țipe, iar Lungu i-a tăiat gâtul. Fata mea s-a zbătut, au spus anchetatorii, pentru că a fost atât de tare ținută încât avea mandibulă ruptă. Cei doi criminali au plecat apoi, s-au spălat în Bega și tot acolo au aruncat cuțitul. Apoi, au fost la bunica unuia dintre ei și s-au schimbat, iar hainele murdare de sânge, Grigoriu le-a ars sub un pod. Eu știu toate aceste informații de la proces, din ce spuneau anchetatorii", a mai spus mama fetei într-un interviu acordat pentru Wowbiz.

Mama studentei ucise nu știa că Andrei Grigoriu este în libertate

"Eu nu am știut până azi că este liber. E un mincinos. Nu am putut să îl privesc în ochi nici la tribunal. Îl vedeam săptămânal înainte, mereu mă salută și apoi mi-a ucis fata. Se știau de mici, de când noi ne-am mutat aici. Mi-a scris într-o scrisoare că l-a deranjat că fiică mea îl sună la muncă să îi ceară banii, s-a enervat. În expertiza medicilor nu au apărut droguri la analize", a spus mamă fetei, pentru WOWbiz.

VEZI ȘI: Românii au talent. Povestea adevărată a lui Andrei Grigoriu, tânărul condamnat care i-a făcut pe toți să plângă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel