Românii au talent. Povestea adevărată a lui Andrei Grigoriu, tânărul condamnat care i-a făcut pe toți să plângă

Andrei Grigoriu a venit la preselecția de la "Românii au talent" cu o poveste de viață care i-a făcut atât pe membrii juriului, dar și pe sute de români care au văzut ultima ediția  a show-ului, să plângă. Tânărul a mințit când a spus că a fost închis pentru tăinuire! El si prietenul sau i-au taiat gatul unei tinere, pentru 200 de euro, precizează wowbiz.ro.

Talentul său de narator i-a făcut pe jurați să-i acorde o șansă lui Andrei Grigoriu atunci când le-a mărturisit că a venit din pușcărie unde se afla din 2003, condamnat la 16 ani de închisoare, pentru că a tăainuit că prietenul său a ucis pe cineva. Adevarul este însă altul.

Timișoara avea să fie îngrozită, în iarna anului 2003,   de o crima produsă cu sânge rece. Pentru 200 de euro, doi indivizi i-au tăiat  gâtul unei tinere, după care au abandonat-o într-o baltă de sânge. Unul dintre cei doi inculpați a fost  chiar concurentul de la "Românii au talent".

Potrivit presei timișorene, tânăra ucisă se numea  Erika Monika Utik, o studentă în vârstă de 25 de ani, din Timișoara.

Citește și: Românii au talent. Cum a murit Duncă Ioan, concurentul de la Românii au talent

Anchetatorii au refăcut filmul tragediei. "Duminica seara, pe cand se afla acasa impreuna cu mama si cu matusa sa, putin dupa ora 23, a fost chemata la interfon, de "Adi", pentru a-i restitui o datorie. Povestea a inceput sa se lege abia dupa ce unul dintre criminali fusese prins in trafic de o patrula a Politiei Rutiere... Putin dupa miezul noptii, un vecin care a auzit tipete a coborat si a gasit-o pe fata cu gatul taiat. El a fost cel care a chemat Ambulanta si tot el le-a spus politistilor ca autorii crimei au demarat in tromba cu un autoturism cu numere staine. Imediat toate caile de acces din Timisoara au fost blocate. Masina data in urmarire a fost oprita de politistii rutieristi la iesirea din Timisoara, pe Calea Sagului, la volan aflandu-se Grigoriu Andrei, de 19 ani, din Timisoara. Petele de sange de pe pantofii sai au vorbit de la sine...

Citește și: ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu l-a trimis pe Marius Călin în semifinală

Tanarul le-a spus anchetatorilor ca, impreuna cu Lungu Constantin, de 20 de ani, zis "Bebe", au cautat-o pe Erika sub pretextul restituirii unei datorii de 200 de euro, dar ajunsi fata in fata i-au solicitat fetei alti bani. Refuzul acesteia a declansat furia celor doi. Bruscata, fata a inceput sa tipe. Cei doi au incercat sa o linisteasca si, pentru ca nu au reusit, in timp ce Andrei a imobilizat-o, Bebe i-a taiat gatul si au abandonat-o", se arata in presa de la sfaristul lui 2003.

Lungu Constantin, care avea atunci 21 de ani, a primit o pedeapsa de 22 de ani de inchisoare, in timp ce Grigoriu Andrei, de 19 ani, a fost condamnat la 16 ani de puscarie. Grigoriu Andrei este liber inca de la jumatatea lunii decembrie. Imediat dupa aceea, barbatul s-a angajat ca artist tatuator la un salon din Timisoara, mai scrie sursa citată.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel