Andreea Paul: "Traseista" Elena Udrea se gândeşte la candidatura la preşedinţie

Aflată la Iași, prim-vicepreşedintele PDL, Andreea Paul, nu a scăpat prilejul de a o ataca pe fosta colegă de partid, Elena Udrea. Andreea Paul a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că nu exclude ca după afilierea la Partidul Mişcarea Populară, Elena Udrea să candideze la preşedinţie. "Ce ne spunea Elena Udrea? Într-o zi era candidat Emil Boc, apoi era Mihai Răzvan Ungureanu, pentru ca în altă zi să ne vorbească de George Maior. De fapt, ea se gândeşte la propria candidatură", a spus Andreea Paul.

 Prim-vicepreşedintele PDL a adăugat că este posibil ca "după trecerea prin acordeonul Boc-MRU-Maior, în final să candideze chiar Udrea". Andreea Paul a afirmat că rămâne o "pedelistă sută la sută" şi că nu-şi pune problema trecerii la PMP, întrucât nu este "traseistă".

 Ea a mai spus că toate sondajele dau PDL la 20 la sută şi că acest partid este al doilea ca forţă, pe eşichierul politic, chiar şi după plecarea "aripii Udrea". "Avem cel mai bun candidat la prezidenţiale, pe Cătălin Predoiu, şi vom obţine cel mai bun scor dintre partidele dreptei la europene. PDL va unifica dreapta în jurul său, iar oamenii nu trebuie să se lase dezinformaţi că susţinem alt candidat", a mai spus Andreea Paul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel