Andreea Marin, surpriză pentru fani la scurt timp după divorțul de Tuncay Ozturk

Andreea Marin şi-a luat fanii prin surprindere cu o ofertă generoasă la doar câteva ore după ce divorțul de Tuncay Ozturk a fost oficilizat.

Astfel, Andreea Marin le-a oferit prietenilor virtuali mai multe bilete la concertul lui Richard Clayderman, anunțul fiind făcut pe pagina sa de socialziare.

”Dragii mei, cu siguranta va amintiti de surpriza pusa la cale de mine in urma cu doar cateva zile impreuna cu organizatorul concertului Richard Clayderman in Romania, Phoenix Entertainment: 6 bilete, pentru 3 cupluri mama-fiica care sa ajunga in dar de la Fundatia Pretuieste Viata la voi, pentru concertul de pian din seara de 8 martie, unde si eu voi merge alaturi de fiica mea. Dar pentru ca am primit atat de multe mesaje frumoase dupa acea postare, unele mai emotionante decat altele, am chibzuit si am decis sa dublam acest numar”, a scris Andreea Marin astăzi pe Facebook, unde a anunțat și lista câștigătoarele, cupluri mamă- fiică.

În urmă cu câteva zile, Andreea Marin, a fost surprinsă în timp ce cântă la pian, în pauza dintre filmările pentru „Uite cine dansează", de la Pro TV. Vedeta a făcut totul public pe contul său de socializare, unde a scris și un mesaj emoționant. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel