Urmărește emisiunea live


Anda Adam îşi vede visul împlinit

Nuntă  de fițe, duminică, la Snagov. Pe  pajiştea de la Vila 23,  locul ales pentru cununia religioasă cu iubitul ei, Sorin Andrei (29 de ani), şi pentru petrecerea de nuntă, Anda Adam (34 de ani) va intra în rândul femeilor măritate.

Petrecere care ar trebui să fie perfectă, pentru că vedeta s-a ocupat personal de toate detaliile. A antamat locul, a plătit să fie amplasat acolo un cort imens, cum a văzut ea în filmele americane, şi a comandat un decor complet alb, ca-n poveşti.

La marele eveniment Andei Adam îi vor fi alături şi fratele său, Vlad, şi tatăl lor, veniţi în ţară special pentru a o vedea în rochie de mireasă.

Pentru evenimentul de duminică, cântăreața nu va scoate prea mulți bani  din buzunar pentru a acoperi costurile nunții.

Rochia de mireasa  este oferita de o firma de lux, lucru care reiese din faptul ca, de fiecare data, are grija sa pomeneasca in public numele companiei care i-a oferit obiectul vestimentar.

De asemenea, la salonul din Snagov, acolo unde va avea loc petrecerea de nunta, eveniment la care sunt asteptati sute de invitati, Anda Adam a obtinut, de asemenea, o reducere, astfel ca va plati doar jumatate de pret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel