EXCLUSIV  Anca Serea, îndurerată după plecarea fiului ei la studii în Olanda: O zi puțin mai tristă

Anca Serea, îndurerată după plecarea fiului ei la studii în Olanda: O zi puțin mai tristă / Foto: Instagram Anca Serea
Anca Serea, îndurerată după plecarea fiului ei la studii în Olanda: O zi puțin mai tristă / Foto: Instagram Anca Serea

Anca Serea a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum și-a petrecut ziua de naștere alături de familie, dar și care este starea de sănătate a mamei ei după ce a fost externată din spital. 

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Este o femeie puternică, are o carieră de succes și o familie numeroasă. În urmă cu două zile, frumoasa Anca Serea și-a aniversat ziua de naștere, alături de familie. Ce surpriză i-au pregătit cei mici chiar la miezul nopții?


„A fost o zi foarte frumoasă, liniștită, în familie, alături de cei mici și cei mari. Noi ne sărbătorim de regulă la miezul nopții, și copiii m-au surprins cu niște scrisori făcute de ei, cu niște felicitări, cu multe flori, cu tort. Și a doua zi am mers cu familia la masă, un loc mai special unde ne place nouă să mâncăm, unde bucătarul gătește în fața copiilor și asta a fost. Așa liniștit”, a declarat Anca Serea, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Anca Serea a primit cel mai frumos cadou cu o zi înainte de aniversare. Mama vedetei a fost externată din spital, iar analizele au ieșit foarte bine. 

„E bine, slavă Domnului, cu pisicile și cu cățeii. E bine. Ea, din păcate, toată vara a avut niște probleme de sănătate și mai mult a stat pe la spital. Dar e ok, adică nu are nimic grav, doar lucruri specifice vârstei”, a mai spus vedeta. 


Anca Serea ne-a dezvăluit că vârsta de 41 de ani a găsit-o mai împlinită și fericită ca niciodată. Chiar dacă astăzi a trebuit să se despartă de fiul ei, cel mare, care a plecat înapoi la studii în Olanda, Anca Serea spune că este fericită pentru el, deoarece își poate urma visul. Ce a spus Anca Serea despre acest moment, citiți pe Spectacola!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel