Urmărește emisiunea live


Anamaria Prodan vrea să-și lanseze carte despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan își dorește să mai lanseze o carte. De această dată vedeta vrea să vorbească despre divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan nu se oprește cu una cu două și vrea să arate tuturor cine a fost soțul ei, Laurențiu Reghecampf și cum a ajuns. Impresara a mărturisit că își dorește ca toată lumea să știe ce s-a întâmplat în divorțul ei de antrenor, astfel că are de gând să lanseze o carte, conform Spynews.

Anamaria Prodan își dorește să mai lanseze o carte. De această dată vedeta vrea să vorbească despre divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan dorește să lanseze o carte în care vorbește despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Vedeta spune că povestea ei trebuie împărtășită cu toată lumea, iar ea își dorește să scrie în carte toate dovezile pe care le-a adunat în ultima perioadă despre încă soțul ei, după ce acesta a hotărât să plece de acasă în brațele Corinei Caciuc.

"Este ireal, eu aș face un film, o poveste care pusă cap la cap te face să nu mai ai încredere în omul de lângă tine"

”Este ireal, eu aș face un film, o poveste care pusă cap la cap te face să nu mai ai încredere în omul de lângă tine. Ăsta o să fie următorul meu pas, o să pun toate aceste dovezi într-o carte cum l-am demascat pe Reghecampf și pentru amantă”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

Impresara și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc pentru prima dată la tribunal peste doar două zile, luni, 7 febuarie. Aceștia vor sta față-n față în procesul de divorț și rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între ei.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe soțul ei, în Emiratele Arabe Unite

În exclusivitate pentru Spynews.ro, sursele din apropierea Anamariei Prodan ne-au mărturisit că aceasta i-a declarat război încă soțului ei. Vedeta l-a dat în judecată pe Laurențiu Reghemapf în Emirate, după acestea i-ar fi furat din casă mai multe bunuri, dar și sume uriașe de bani pe care ulterior le-a transferat pe contul Corinei Caciuc.

Impresara nu vrea să lase lucrurile așa și a precizat că îi va da divorțul antrenorului doar în momentul în care el îi va aduce înapoi tot ce i-a luat, astfel că lucrurile par mai complicate decât am fi crezut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel