Amendă RECORD pentru un fotbalist prins băut la volan

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Jack Grealish, căpitanul echipei engleze Aston Villa, a rămas fără permis şi a primit o amendă record pentru un fotbalist, după ce a fost prins băut la volan. 

Căpitanul echipei engleze de fotbal Aston Villa, Jack Grealish, a rămas pentru nouă luni fără permis auto şi a fost amendat cu suma de 80.000 lire sterline, după accidentul rutier produs în luna martie, când a încălcat regimul izolării la domiciliu impus în contextul pandemiei de coronavirus, scrie dpa.

Instanţa din Birmingham l-a găsit pe Grealish vinovat, mai mult, acesta conducea atunci fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Fotbalistul şi-a recunoscut vina în faţa completului de judecată.

Conform Poliţiei, pe 29 martie, Grealish, încălcând regimul izolării la domiciliu, a petrecut o seară în oraş, după care, sub influenţa alcoolului, a urcat la volan, a lovit mai multe maşini parcate regulamentar şi a încercat să fugă de la locul incidentului.

După aceste evenimente nefericite, Grealish a donat peste 200.000 lire sterline pentru activitatea Serviciului britanic de sănătate publică şi spitalelor din Birmingham. După 11 etape, Aston Villa este pe locul 10 în Premier League, cu 18 puncte, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel