Urmărește emisiunea live


Alina Eremia și iubitul ei, dragostea întâlnită la sport care le-a adus împlinirea

Alina Eremia este discretă cu viață ei personală, deși e una dintre cele mai cunoscute și în trend cântărețe din România, iar melodiile ei urcă rapid în top uri.

Alina Eremia rar vorbește de bărbatul din viață ei. Până la urmă a povestit cum s-au întâlnit. Pe Edi Barbu l-a cunoscut la o sala de sport. Sunt împreună de peste patru ani și recunoaște cu sinceritate că el e persoană cea mai importantă din viața ei, alături de familie. Se sfătuiește cu al sau iubit și este persoană care o echilibrează și îi dă liniște. Când compune o melodie este primul care o ascultă, iar părerea lui contează cel mai mult. E fericită că l-a găsit.

A compus o melodie inspirată din poveste ei de iubire

Într-o seară, la pian a scris melodia "Aș da", inspirată din poveste ei de iubire și a lui Edi. A fost o declarație sinceră de dragoste pentru iubitul ei. Pur și simplu așa a simțit, mărturisește artista când a scris piesă care s-a bucurat de un real succes. Edi lucrează la o companie privată. El face acele lucruri care o împlinesc pe Alina. Cei doi trăind simplu o relație deosebită de iubire. Au cam aceleași valori și asta îi ajută să fie fericiți. Tot ce se întâmpla îi fac să aibă o poveste trainică de iubire.

Locuiesc împreuna și își fac multe cadouri de suflet și dragoste

S-au mutat împreună și de multe ori se răsfață cu diverse cadouri și declarații simple de dragoste. Cântăreața, recunoaște că se mai contrazic, sunt momente tensionate între ei, dar normale într-o relație. Gătesc împreună, dar cel mai talentat la bucătărie este Edi, care o răsfață cu diverse rețete delicioase. E clar că au descoperit că iubirea e cea mai importantă pentru ei și cea care îi călăuzește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel