Alături de DIASPORA! Mesaj video EMOȚIONANT pentru românii afectați de coronavirus

Macedonia de Nord - Islanda / Liechtenstein – România, rezultate. Tricolorii așteaptă o MINUNE de la vikingi la Skopje / Foto ilustrativ FRF
Macedonia de Nord - Islanda / Liechtenstein – România, rezultate. Tricolorii așteaptă o MINUNE de la vikingi la Skopje / Foto ilustrativ FRF

FRF a publicat un clip video de susținere pentru românii din străinătate nevoiți să stea în carantină din cauza epidemiei provocate de noul coronavirus COVID-19. 

În clipul FRF apar Miodrag Belodedici, Adrian Mutu și Alexandru Pașcanu.

"În contextul epidemiei de coronavirus, tot mai muți români din străinătate sunt izolați sau nu pot reveni acasă pentru o vreme, din dorința de a-i proteja pe cei apropiați. FRF și tricolorii sunt alături de diaspora!

Federația Română de Fotbal și Echipa Națională sunt alături de voi, românii din diaspora care trec prin momente dificile în această perioadă, din cauza epidemiei. Știm că depărtarea de cei dragi e grea, dar, pentru o vreme, doar așa îi putem proteja pe cei de acasă!

Miodrag Belodedici, Adrian Mutu și Alex Pașcanu, trei fotbaliști din generații diferite care au simțit, fiecare într-un mod special, afecțiunea românilor din diaspora, au acceptat provocarea noastră. Am ales să publicăm și subtitrarea în engleză pentru mesajele lor emoționante, astfel încât să arătăm tuturor cât de uniți sunt românii, chiar și atunci când nu sunt unul lângă celălalt", se arată într-un mesaj ala FRF.

VIDEO

”Federația Română de Fotbal și Echipa Națională sunt alături de românii din diaspora care trec prin momente dificile în această perioadă, din cauza epidemiei. Știm că depărtarea de cei dragi e grea, dar, pentru o vreme, doar așa îi putem proteja pe cei de acasă! #AlaturiDeDiaspora”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel