LIVE  Adrian Dobre, la interviurile DC NEWS. Dezvăluiri din interiorul CExN PSD. Totul despre Congres

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, vine la interviurile DC News.

Adrian Dobre vine pe 6 martie, la ora 11:00, la interviului DCNews LIVE. 

Purtătorul de cuvânt al PSD va vorbi despre subiectele cele mai importante de pe scena politică, într-un moment politic extrem de tensionat. Adrian Dobre va discuta despre ședința CExN PSD, despre programul de guvernare, dar și despre Congresul PSD care va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Puteți urmări interviul cu Adrian Dobre LIVE din studioul DCNEWS, marți, 6 martie 2018, de la ora 11:00, aici, în format LIVE VIDEO, dar și pe pagina de Facebook DCNEWS. 

[citeste si]

Adrian Dobre

Adrian Dobre este purtătorul de cuvânt al PSD. El a fost și secretar de stat în Ministerul Muncii. În contextul formării noului Guvern condus de Viorica Dăncilă, a fost luat în calcul, după cum spuneau surse politice până-n ultimul moment, să conducă un minister care a fost desființat. 

Activitatea sa profesională a fost, în principal, în domeniul asigurărilor. În ceea ce privește studiile, este masterand în ”Securitate și Apărare Națională”, ”Relații Internaționale și Studii de Securitate”. Anterior, a terminat două mastere, unul la Open University UK, de ”Business Administration” și altul în  Marketing și Comunicare, la Academia de Studii Economice. Este licențiat în economie, la Facultatea de Finanțe, Bănci și Burse de Valori, Academia de Studii Economice. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel