EXCLUSIV  Adina Halas, încântată de escapada la Balcic: “Ne-am prelungit șederea…”

Adina Halas a început toamna cu o incursiune la vecinii bulgari.

A plecat într-o scurtă escapadă alături de familia ei la Balcic și a rămas plăcut surprinsă de ceea ce a găsit acolo. Vedeta și-a propus să revină, încântată fiind de atmosferă și de faptul că se vorbește românește în zonă.

“La început de septembrie am fost cu familia în vacanță la Balcic, destinație pe care de-a lungul timpului mi-au recomandat-o mulți dintre prietenii mei. Aveam să constat că Balcic are un farmec aparte, iar faptul că Regina Maria a ales să își facă aici reședința de vară a fost suficient să mă convingă că merită vizitat.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

Ne-a plăcut atât de mult încât ne-am prelungit șederea cu încă o noapte și probabil am mai fi stat dacă nu am fi avut treabă în București. Am făcut plajă în niște locuri superbe, am mâncat foarte bine, în special fructe de mare, ne-am plimbat în fiecare seară pe promenada din față hotelului admirând bărcile din micul port, am vizitat Grădina Botanică și Castelul Reginei Maria și am mâncat înghețată delicioasă. Am mers de vreo două ori la Varna să cinăm la un restaurant pe care mi-l recomandase Emma de la Zu, absolut încântător și cu mâncare delicioasă.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

Mi se pare un avantaj faptul că Balcic este atât de aproape de noi și vom reveni cu siguranță aici, mai ales că peste tot se vorbește românește, ceea ce nu este de mirare, având în vedere că 90% dintre turiști sunt români”, a povestit Adina Halas pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel