EXCLUSIV  Adele Chirică, surpriză uriașă. Legătura cu Nadia Comăneci

Adele Chirică, surpriză uriașă. Legătura cu Nadia Comăneci
Adele Chirică, surpriză uriașă. Legătura cu Nadia Comăneci

Adele Chirică, mama lui Davis, diagnosticat cu sindromul Dravet şi președinta Asociației pentru Dravet, apare, alături de alte 99 de femei, în volumul ”Forța civică a femeilor”.

Adele Chirică a avut parte de o surpriză care, după cum însăși spune, o responsabilizează. Povestea ei de viață va fi prezentată în cadrul cărții manifest "Forța civică a femeilor". Volumul adună 100 de povești ale femeilor din România care, prin implicare civică, aduc schimbări pozitive.

Contactată de redactorii DC News, Adele Chirică a declarat: "A fost o surpriză mai mult decât plăcută să aflu că sunt printre cele 100. Când m-a anunțat Daniela, nu prea îmi venea să cred... Însă nu poate decât să mă onoreze și responsabilizeze și mai tare faptul că apar în această carte. Poate că toată drama noastră nu a fost în zadar, nu? Cine s-ar fi gândit, când a început calvarul meu, că vom ajunge aici...?"

(w670) 

Foto Facebook / Adele Chirică

VEZI ȘI Viorica Dăncilă, gest impresionant. Adele Chirică dezvăluie un detaliu-cheie


Întrebată dacă consideră că, în ultimii ani, în România percepția asupra femeilor a evoluat, Adele Chirică a oferit următorul răspuns: "Nu știu ce să zic... Depinde la cine te raportezi și în ce cercuri întrebi. Unii, din frustrări personale, încă mai consideră că locul femeii este la cratiță, însă această carte demonstrează fix contrariu."

Adele Chirică, alături de Nadia Comăneci

În carte apar nume importante, cum ar fi cel al Nadiei Comăneci. "Le admir pe toate. Pe Daniela o iubesc pur și simplu. Însă cel mai tare m-a impresionat că numele meu o să fie lângă cel al Nadiei. Tocmai îi povesteam lui Davis despre Nadia cu mândrie și apoi surpriză... suntem în aceeași carte!"

[citeste si]

Lansare în luna mai

Joi, 31 mai, începând cu ora 18.00, la Târgul de carte Bookfest va fi lansat volumul. "Lansarea vine doar la câteva zile după ziua de naștere a lui Davis. Deci clar luna mai este luna mea preferată. Voi fi prezentă alături de Davis și de celelalte “colege” la lansare, vom da autografe și interviuri. O să fie ceva unic, așa că vă aștept cu drag. Ar fi păcat să ratați șansa să ne vedeți pe toate la un loc", a spus Adele Chirică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel