ACCIDENT GRAV: Un fotbalist din NAȚIONALA ROMÂNIEI a ajuns la SPITAL

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un grav accident rutier s-a petrecut sâmbătă noaptea în județul Suceava. Trei persoane, printre care și un fotbalist din Liga I, au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean din Suceava, scrie romaniatv.net.

Impactul s-a produs între o mașină și o căruță și a avut loc în localitatea suceveană Ilișești. Din primele informații, șoferul mașinii, un tânăr de 19 ani, se întorcea de la Bistrița. Acesta îl luase de acolo pe prietenul său, Alexandru Buziuc, atacant la Gaz Metan Mediaș și component al echipei naționale de tineret “Under 21″ a României.

Accidentul s-a petrecut cu doar 25 de kilometri înainte ca pasagerii automobilului să ajungă la destinație. Potrivit sursei citate, o căruță le-a ieșit în față, iar impactul nu a mai putut fi evitat.
 

Căruțașul a declarat că un polițist i-a spus să întoarcă în mijlocul drumului deoarece îl bănuia că transporta lemne furate.

În mașină se mai afla și o tânără de 17 ani. În urma impactului, fotbalistul, pasagera din dreapta și căruțașul au ajuns la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel