A încercat să mituiască un poliţist cu suma de 2300 lei. Tânăr trimis în judecată

imagine ilustrativă
imagine ilustrativă

Un tânăr a fost trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un polițist cu suma de 2.300 de lei. 

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a unei persoane, inculpată pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

”În fapt, la data de 31 ianuarie a.c., un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Mureş a formulat un denunţ la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie Mureş, din care reieşea faptul că un tânăr, în vârstă de 24 de ani, i-a oferit o sumă de bani în scopul de a nu lua măsurile legale, cu ocazia constatării unei infracţiuni la regimul circulaţiei, respectiv conducere a unui autoturism fără permis de conducere, fals şi uz de fals”, se arată într-un comunicat de presă. 

Prins în flagrant 



Ca urmare a denunţului formulat, în data de 5 februarie 2020, ofiţerii S.J.A. Mureş, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au organizat acţiunea de prindere în flagrant, prilej cu care tânărul în cauză a fost prins în timp ce oferea agentului de poliţie denunţător suma de 2.300 lei pentru a nu i se întocmi dosar penal.

În baza ordonanţelor de delegare emise de către procurorul de caz, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş au efectuat mai multe acte procedurale în vederea administrării probatoriului în cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel