Andreea Esca, îndrăgostită în liceu de fiul unui cunoscut actor

esca
esca
Andreea Esca a fost îndrăgostită de fiul unui cunoscut actor, când era în clasa   a IX-a, iar el în clasa a XI-a  a Liceului “Gheorghe Lazar” din Bucuresti. [caption id="attachment_270914" align="alignleft" width="310"] Foto: wowbiz.ro[/caption]

Andreea Esca  și-a adus aminte cum s-a îndrăgostit pentru prima oară: “Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram în clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat pană la sfârșitul liceului”, a declarat Andreea, care a mărturisit și cum a cucerit-o baiatul: " Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevarat spectacol.

Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construieşte lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el", a povestit presei Andreea Esca, fără a menționa numele primului ei iubit, scrie wowbiz.ro.

Băiatul de care a fost îndrăgostită Esca nu este altul decât fiul cel mare al lui Alexandru Arșinel, Bogdan.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel