Senator PNL: Dacă Predoiu cade, avem resurse. Alina Gorghiu, de exemplu

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat că liberalul Cătălin Predoiu nu va mai aspira la funcția de premier dacă va avea calitatea de suspect într-un dosar penal, precizând că, deocamdată, liderul liberal rămâne prim-ministrul "din umbră" al partidului.

"Dacă se va dovedi Cătălin Predoiu ca şi vinovat, va face un pas în spate şi vom găsi alt premier. (...) Dacă se va dovedi în cazul domnului Predoiu că are probleme cu justiţia, se va retrage şi vom găsi pe altcineva mai curat", a spus Bodea, sâmbătă, la România Tv.

Bodea a arătat că deocamdată Predoiu nu are niciun motiv să se retragă din această poziție.

"Dacă domnul Predoiu cade, noi avem resurse. Nu stăm într-un singur om. De exemplu, Alina Gorghiu poate fi premier al României şi Vasile Blaga să conducă partidul", a mai spus senatorul PNL.

După ce DNA a început urmărirea penală pe numele fostului deputat PNL George Scutaru, PSD a cerut demisia lui Cătălin Predoiu din funcțiile deținute în PNL, spunând că fostul ministru a participat într-o campanie "finanțată din corupție".

În replică, Predoiu a respins "insinuările calomnioase" și "solicitarea obraznică" a PSD de a-și da demisia din funcțiile de partid și adaugă că, în cazul în care va fi declarat suspect într-un dosar de corupție, va pleca din viața publică, iar în caz contrar îi cere lui Victor Ponta să facă acest gest.

DNA: George Scutaru, urmărit penal pentru spălare de bani și complicitate la luare de mită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel