Predoiu, ultimatum pentru un contracandidat: Până diseară la ora 21,00

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a transmis, luni, un ultimatum pentru contracandidatul său Nicușor Dan: până la ora 21:00 să anunțe clar dacă acceptă să se retragă din competiția electorală, în cazul în care sondajul de opinie care va fi realizat va arăta că se află în spatele lui, și să îl susțină în alegeri, pentru ca împreună să "oprească pericolul PSD".

"Propunerea mea și a PNL de a constitui un pact anti-PSD la alegerile locale din 5 iunie a intrat în linie dreaptă. Noi am făcut o propunere corectă, cinstită, în beneficiul bucureștenilor, și anume să dăm sprijin cu toții celui mai bine plasat candidat pe partea de centru dreapta. (...) Dacă dl Dan sau oricine altcineva este plasat într-un sondaj făcut de comun acord înaintea mea, eu și PNL îl vom sprijini astfel încât doamna Firea și PSD să nu strângă în brațe Bucureștiul până o să-l sufoce. Aștept aceleași cuvinte din partea dlui Dan și a oricărui alt candidat din partea de centru dreapta — și anume dacă eu sunt cel mai bine plasat în sondaje să primesc sprijinul lor pentru ca împreună să putem opri pericolul PSD", a spus Predoiu, relatează Realitatea TV.

El a subliniat că Nicușor Dan trebuie să precizeze clar dacă se retrage din cursa electorală, deoarece "timpul trece în favoarea PSD și a doamnei Firea".

"Decizia cu cine mergem este cheia câștigului în fața pericolului PSD. (...) Vreau să acționăm bărbătește, corect, pe față, fără jocuri, cine e primul ia tot din spate. Aștept aceleași cuvinte, în fața bucureștenilor, de la dl Dan până diseară la ora 21,00. Să nu facem jocul PSD prin ezitări, prin orgolii", a arătat Predoiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel