Elena Udrea, arestată preventiv pentru 30 de zile

Judecătorii Inaltei Curți de Casație și Justiție au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele Elenei Udrea în dosarul Microsoft, a anunțat avocatul deputatului, Marius Sebastian Striblea. Apărătorul fostului ministru a anunțat că magistrații au luat această decizie din cauza denunțului depus de Dinu Pescariu, conform căruia Elena Udrea i-a cerut o mită de jumătate de milion de euro.

Avocații Elenei Udrea au contestat măsura arestului preventiv. Contestația va fi judecată de completul de cinci judecători ai ICCJ.

Fostul ministru a fost prezentat miercuri în fața judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă

DNA a reținut-o marți seară pe Elena Udrea pentru patru capete de acuzare - trei infracțiuni de trafic de influență și o infracțiune de spălare de bani.

La ieșirea din sediul DNA, Elena Udrea a declarat că "îi pot pune cătușe Elenei Udrea, dar nu pot pune cătușe adevărului.

Direcția Națională Anticorupție a demarat cercetări administrative după ce Elena Udrea a intrat fără cătușe în sediul Poliției Capitalei, unde va fi reținută pentru 24 de ore, potrivit televiziunilor de știri.

UDREA a făcut semnul cu degetul la nas și în CĂTUȘE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel