Dezacord total după lovitura lui Iohannis dată lui Laszlo Tokes

Societatea Timişoara îşi exprimă dezacordul faţă de decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, de a retrage decoraţia Ordinul Naţional 'Steaua României' în grad de Cavaler lui Tokes Laszlo.

'Societatea Timişoara îşi exprimă dezacordul faţă de decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, de a retrage decoraţia Ordinul Naţional 'Steaua României' în grad de Cavaler, lui Tokes Laszlo, urmare a Hotărârii Consiliului de Onoare pentru Ordinul Naţional 'Steaua României', din data de 20 septembrie 2013. Decoraţia a fost conferită în anul 2009, 'cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, în semn de înaltă apreciere a curajului şi demnităţii de care a dat dovadă, declanşând, prin exemplul personal, revolta istorică a poporului român împotriva dictaturii comuniste, arată comunicatul de presă.

Societatea Timişoara consideră că Tokes Laszlo a fost şi rămâne 'un simbol al Revoluţiei Române, motivaţie care a stat la baza decernării Ordinului'.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind retragerea decoraţiei Ordinul Naţional 'Steaua României' în grad de Cavaler în cazul lui Laszlo Tokes.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel