Urmărește emisiunea live


Blaga, noi declarații controversate ce îl vizează pe Ponta

Co-președintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, că liberalii își doresc să ajungă la guvernare, precizând că premierul Victor Ponta reprezintă ”eșecul tânărului politician”.

”Programul de guvernare al PNL trebuie promovat de oameni credibili. (...) Ne dorim să guvernăm, indiferent dacă se supără Ponta pe mine. (...) Vrem să guvernăm, dar să și organizăm alegeri cu noi la guvernare”, a spus Vasile Blaga, la Școala de vară a TNL.

El a criticat modul în care Guvernul a organizat alegerile prezidențiale, dar și faptul că nu au fost demarate alegeri parțiale pentru posturile vacante.

Vezi și: Victor Ponta, tăios cu Vasile Blaga. "L-a luat gura pe dinainte"

 

Vasile Blaga i-a îndemnat pe tinerii liberali să fie uniți: "Aveți șansa să preluați din mers și să conduceți cel mai puternic partid din România, PNL. Mai este de lucru, mai sunt lucruri de armonizat, dar trebuie să privim în față, nu la ce ne-a despărțit (n.r. - PNL de PDL). (...) Șansa noastră este să fim uniți și vă recomand să nu mai plecați urechea și să învățați numai lucruri bune de la cei de vârsta noastră, că unii au greșit. Fiți mai înțelepți decât noi!"

El i-a sfătuit pe tinerii liberali să nu fie ca Victor Ponta, să se implice în politică și să se promoveze prin muncă.

"Nu fiți ca Victor Ponta. El este eșecul clar al tânărului politician ajuns acolo unde nu merita. Este mai rău decât vechii pesediști, care se mai țineau de cuvânt. Minte când respiră. De unde a votat Codul fiscal prima dată? Din Istanbul?", a continuat Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Liderul PNL le-a solicitat tinerilor liberali sprijin în campania electorală de anul viitor și le-a atras atenția că "ce nu câștigă PNL, câștigă PSD".

Citește și: Klaus Iohannis vrea să țină un discurs în fața Parlamentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel