Zeci de întrebări pentru TVR după finala EUROVISION 2015

Pe blogul DJ-ului Andrei Partoș, Iulia Radu a lansat mai multe întrebări-cheie după finala națională Eurovision 2015.

Finala națională Eurovision 2015 a declanșat o serie de controverse după ce trupa Voltaj a ieșit câștigătoare. În rândurile de mai jos, au fost ridicate câteva semne de întrebare care vizează Televiziunea Română.

VEZI ȘI: SCANDAL. Voltaj, câștigător Eurovision 2015. SONDAJ DC NEWS

1. Cât a costat organizarea finalei naționale la Craiova?

2. De ce nu a fost păstrat tabelul cu televotul într-un colț al ecranului în timpul votării?

3. 4.707 voturi (dintr-o țară cu 18 de milioane de locuitori) pentru primii clasați la televot (trupă arhicunoscută cu o bază solidă de fani) este un număr cu care ne putem mândri?

4. De ce nu au fost citite notele fiecărui membru al juriului?

5. Care este bugetul României pentru participarea la Eurovision?

6. De ce a fost acelaşi juriu şi la preselecţie şi în finală?

7. Când vor fi publicate pe site-ul TVR notele fiecărui jurat?

Un alt fan, susținător al trupei Superman și al întregului eveniment are și el unele enunțuri demne de luat în seamă:

"Câteva nedumeriri la care mi-ar plăcea să primesc răspunsuri... poate de la Liana Stanciu sau alt reprezentant TVR.

1. De ce momentul trupei Voltaj (scena mamei cu patul plus piesa) depășeste trei minute când un act pe scenă nu poate depăși această durată?

2. De ce Voltaj au avut parte de două repeții în ziua de sâmbătă? Una dimineață, conform programului și altă seară în jur de 00:00 după ce toți ceilalți au plecat? De ce momentul celor de la Voltaj a primit mai multă atenție din partea regizorului/tehnicului? Vi se pare echitabil?

3. Cum se face că Voltaj care au fost primii au avut un sunet foarte bun, și apoi începând cu momentul 'Băieților' sunetul a suferit modificări evidente față de repetiții? Pe ce criterii a fost stabilit nivelul de efect de reverb/hall?

4. Care au fost criteriile de jurizare? De ce nu se susține transparență prin citirea punctajelor juraților? Când vor fi publicate notele juraților pe site-ul TVR?

5. De ce perioada de votare s-a prelugit de la 30 la 40 minute fără nicio explicație?

6. De ce Lara Lee a fost singura finalistă care nu a primit invitații VIP? Răspunsul primit de la reprezentantul TVR a fost că din cauza mea pentru că sunt un personaj foarte incomod pentru ei. Încă o dovadă de amatorism și lipsă de profesionalism.

7. De ce nu ni s-au respectat cerințele în legătură cu maniera în care ne-am dorit să fie filmat momentul ?#?Superman??De ce am cerut anumite lumini și nu le-am primit deși ni s-au promis? De ce nu am primit răspuns la niciun mail? De ce această lipsa de comunicare cu reprezentații acestui proiect?

8. De ce numele fără notorietate dintre finaliști sunt în permanență subestimate și nu se susține ideea de neutralitate? De ce nu se asigură suport egal pentru toți finaliștii?

9. Cum cred cei de la TVR că pot face față la 100 persoane cu 3 makeup artiste, respectiv 2 hairstiliste?

10. De ce cabinele artiștilor nu au fost echipate la fel pentru toți? Unele nu aveau scaune, altele nu aveau oglindă? De ce această lipsă de echitate?

11. De ce nu am mai avut emisiunea de dupa Eurovision în care să ne exprimăm în legătură cu experiența noastră la această selecție națională?

12. De ce nu am fost invitați în CAR după fiecare repetiție pentru a vedea exact care e sunetul de pe TV, respectiv decupajul regizorului așa cum ne-a obisnuit domnul Manoliu Dan-adrian atâția ani? Cum trebuia să aducem îmbunătățiri în aceste condiții?

13. De ce nu sunt respectați toți finaliștii în mod egal? De ce mereu aceeași atitudine rece, falsă, înțepătoare din partea angajatelor TVR ( cu unele excepții)?

14. Ce s-a întâmplat cu liniile de votare? Îmi e greu să cred că Temișan la el acasă a obținut doar 300 voturi. Linia Larei a arătat aproximativ același număr de voturi la prezentarea preliminară versus cea finală. Cum explicați că nici măcar un vot nu s-a adăugat (în aproximativ 20 min) în condițiile în care am primit nenumărate mesaje în care lumea spunea că încearcă să voteze și nu primește confirmare. În același timp linia telefonică spunea că numarul ei este inexistent. Linia lui Anghel Luminița se actualiza în slow motion.

SURSA: AndreiPartoș.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel