Yahoo! îşi va schimba logo-ul

Yahoo! se pare că este pe punctul de a-și schimba logo-ul. Potrivit directorului executiv al companiei, Marissa Mayer,  în 30 de zile Yahoo! va avea o nouă identitate vizuală.

 În următoarele 30 de zile Yahoo! va prezenta, în fiecare zi, câte o propunere pentru un nou logo. Utilizatorii vor decide apoi care este cel mai potrivit, iar o formă finală va fi aleasă pe 5 septembrie.

"Pe parcursul anului, Yahoo! și-a propus să progreseze, prin urmare , încercăm să facem tot ceea ce este posibil pentru a reflecta acest spirit inovativ. În contextul în care compania noastră evoluează rapid, și logo-ul nostru, care reprezintă esența brand-ului, ar trebui să facă același lucru”, a explicat Kathy Savitt, Chief Marketing Officer al Yahoo!, într- un comunicat ofical al companiei. Yahoo! mai are, însă, de stabilit o strategie de câștigare a clienților. După ce în luna mai compania a cumpărat Tumblr, mulți utilizatori s-au plans că site-ul se tranformă într-o platform de brand advertising. Mai jos vedeţi videoclipul lansat de companie cu această ocazie:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel