X FACTOR. Monica Sannino, concurenta care a emoționat pe toată lumea la X Factor

X FACTOR, Monica Sannino. Monica Sannino este de origine română, dar după ce a fost parasită de părinții ei, a fost adoptată de o familie din Italia. 

X FACTOR, Monica Sannino.  După ce făcut conștință cu juriul, dar și cu publicul, tânăra în vârstă de 20 de ani a început să cânte, iar vocea a cucerit juriul încă din primele secunde.

X FACTOR, Monica Sannino.  "Este de un dinamism fata aceasta... Transmite o energie aparte. Sparge toate porțile. Foarte interesant. Este loc pentru așa ceva și este nevoie de un astfel de dinamism la X Factor", a spus Ștefan Bănică la Antena 1.

X FACTOR, Monica Sannino.  Monica Sannino le-a vorbit juraților și despre povestea ei de viață, moment în care Delia și mai multe persoane din public au izbucnit în lacrimi. Pe cea care i-a dat viață și care a părăsit-o o cheamă Aurelia Anghel. Monica n-o condamnă. Speră doar să-și poată strânge mama în brațe și să-i mulțumească pentru că i-a dat naștere. A, și mai vrea să-i spună ceva: "Te iubesc, mamă". Sunt singurele cuvinte pe care le știe în română. Și le-a păstrat pentru cea care, din motive numai de ea știute, a părăsit-o pe când avea doar șase luni.

X FACTOR, Monica Sannino.  Artista a primit din partea juraților trei de "DA" și va merge mai departe în competiția X Factor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel