X FACTOR 2016. CONCURENȚI gale LIVE. Cine va fi CÂȘTIGĂTOR

Jurații și-au ales concurenții pentru galele LIVE X Factor 2016.

Raul Eregep, 3 O'Clock, Apollo, Loredana Anghelache, Olga Verbițchi, Emilian Nechifor, Izabela Simion și Marcel Roșca merg în galele live X Factor 2016.

Fiecare mentor a avut de ales doi din patru concurenți. Ștefan Bănică și Carla's Dreams au avut nevoie să-şi asculte toţi cei patru concurenţi pentru a putea lua deciziile, în timp ce Delia și Horia Brenciu au fost foarte hotărâți și au ales imediat. Celor opt concurenţi aleși după dueluri li se va alătura în galele live încă unul votat de public de la începutul concursului până acum.

Horia Brenciu: Marcel Roşca și Loredana Anghelache.

Delia: Raul Eregep și Emilian Nechifor

Carla's Dreams: Izabela Siminon și Olga Verbițchi

Ştefan Bănica: Oscar și Miruna (Apollo), 3 O'Clock

În rândurile de mai jos vă prezentăm ce s-a întâmplat vineri seară la X Factor 2016. Apoi vă invităm să votați și să ne spuneți cine credeți că va fi câștigătorul X Factor 2016.

Raul Eregep

Alex Mladin şi Raul Eeregep au fost primii concurenți din grupa Deliei care s-au duelat. Raul a ales piesa lui Sam Cooke, "A Change is Gonna Come", iar Alex piesa "Don't Let the Sun Go Down on Me", a cântăreţului Elton John.

"Vreau să câştig acest concurs, mi-am propus treaba asta. Am să rămân cu Raul", a fost decizia Deliei de vineri seară.

O'Clock

Doredos şi 3 O'Clock au fost surpriza X Factor, încă din audiții. Doredos au ales să interpreteze piesa Hippy Hippy Shakes, iar 3 O'Clock a mizat pe ceva cu mai mult "vino-ncoace" Candyman.

Apollo

Loredana Angelache

Monica a ales să interpreteze piesa "Back to Black", iar Loredana a optat pentru "Iubirea schimba tot".

"Trebuie să rămână unul în final. Vrem, nu vrem, trebuie să facem alegerea. Merg mai departe în galele finale cu Loredana Anghelache", a fost decizia finală a lui Horia Brenciu.

Olga Verbițchi

"Olga nu a câştigat duelul cu tine, Miruna. Ea câştigat duelul cu toate. Şi nu e un moment tragic, este un moment de fericire pentru tine, Olga. Cel mai simplu ar fi să fac o alegere emotivă, dar ea nu ar fi pe merit. Finalistele din grupa fetelor, de anul ăsta, sunt Olga şi Izabela", a zis Carla's Dreams.

Emilian Nechifor

Izabela Simion

Marcel Roșca

"Pentru că vreau performanță şi vreau să ating nişte piese pe care nu le-am auzit la „X Factor" niciodată, pentru că am încredere în cel pe care îl voi lua în ecchipa, în galele finale voi merge mai departe cu un tip senzaţional. Merg mai departe cu Marcel Roşca", a fost decizia lui Horia Brenciu.

Dumneavoastră cine credeți că va fi marele câștigător X Factor 2016? Vă invităm să votați în sondajul de mai sus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel