X FACTOR 2015. Trecutul unei tinere, motiv de respingere în concurs

Becky Constantinou, în vârstă de 24 de ani, ar fi trebuit să apară în fața juraților de la X Factor 2015, însă un gardian a recunoscut-o și a fost dată afară din concurs.

Motivul pentru care a fost dat afară este că Becky Constantinou este actriță în filme pentru adulți, numele ei de scenă fiind Brooklyn Blue, scrie The Sun.

"Un paznic a venit la mine, cu un zâmbet larg pe față și mi-a spus că mă știe de undeva. Apoi mi-a spus că sunt fata Brooklyn și că m-a văzut într-un clip", a spus tânăra, care trecuse deja de trei etape de preselecție și urma să ajungă în fața juriului mare.

"Câteva zile mai târziu am primi un telefon de la producătorii X Factor care m-au întrebat dacă am făcut modeling și care era numele meu de scenă. Am încercat să evit întrebările. Apoi le-am dat un email în care le-am spus cine sunt. M-au sunat înapoi să-mi spună că am fost dată afară din show", a mai spus Becky.

Actrița a mai spus că este conștientă de audiența X Factor, dar a dăugat că nu ar fi făcut niciodată un număr erotic pe scenă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel